Over ons

Metaalrecycling smink

Metaalrecycling Smink is in 1999 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met de verwerking van schroot- en metaalafvallen vanuit alle sectoren. Metaalrecycling Smink is sinds jaar en dag een vergunde en gecertificeerde inrichting voor de acceptatie en recycling van ijzer en metalen. Dat doen wij volgens geldende nationale en internationale regelgeving. Wij richten ons op de inzameling en verwerking van schroot en metalen 

Sinds de oprichting van het bedrijf worden alle recyclingwerkzaamheden uitgevoerd. Het principe van recyclebaar materiaal inzamelen, sorteren, scheiden, verwerken en afzetten bij gebruikers is een manier van werken die tot op de dag van vandaag wordt gehanteerd.

De gebruikte middelen, methoden, technieken, omstandigheden en mate van hergebruik is in de loop van de jaren sterk veranderd en verbeterd. Tegenwoordig worden de materialen ingezameld met containervrachtwagens, geladen en gelost met hydraulische kranen, uitgesorteerd met kranen, met machines geknipt en gestript, gebroken, gescheiden en geschredderd.

Open chat
hulp nodig?
kunnen we u helpen?
Bel Nu